Bild

Här är en bild:


17 again

Hej!!

Jag och mina kompisar (Elin, Mirre, Lisa och jag) var och tittade på 17 again för ett tag sen och nu kommer jag att berätta om filmen.

Mike är en 37-åring som har 2 barn som går i High school och ska precis skilja sig. Sen tänker han tillbaka på tiden när han gick i High school. Han önskar att han var 17 och så blir han det!!! Han börjar i sina barns klass och får reda på en massa saker som han måste rätta till.

Jag skulle villja skriva mer men då blir det ju inte roligt om ni ska se den!! Men jag tycker att den var sjukt bra så det får en 5:a i betyg!!!

Puzz M

Skratt

Hejhej!!

Igår var jag hemma hos en kompis och 2 andra var också där. Vi hade sjukt roligt!!!!! Först gick vi ut och hoppade studsmatta. Vi körde en lek som jag inte kommer ihåg vad den heter men det var att vi hade kommit på en massa rörelser till olika matsaker. Som till ex. köttbulle var att man skulle göra sig till boll och stutsa. Sen skulle man göra en massa sonna olika saken i en ordning. Det kanske inte låter så jättekul men det var det. Vi skrattade så mycket så det var inte sant!!!!! Sen var vi inne på hennes data. Vi kollade in min blogg=). Sen fixade vi allas hår och sen var det dax för bio!!! Vi skulle se 17 again. Det var jättebra. Men jag ska berätta mer om den sen för nu ska jag till fotbollsträningen.
See ya!!!

Puzz M


Stress...

Tjaba tjena!!

Jag vet att det var asalänge sen jag skrev men jag har haft jättemycket att göra. Jag ska berätta allt...


Tisdag:

Min lillsyrra hade sin första cellolektion. Sen hade jag piano. Min lärare ville att jag ska ha 40 min istället för 30min. Nät jag kom hem hade jag jätte och då menar jag jättemycket läxor!! Jag blev klar typ 20.00. Jag var sk*ttrött sen.

Onsdag:

Idag hade vi idrottsdag. I min skola är det så att på idrottsdagen får man välja mellan många olika saker. Jag valde klättring. Vi skulle inte ses fören 10 så jag hade sovmorgon. Det var så skönt... Sen när jag kom till skolan kom jag lite för tidigt så vi (jag och mina kompisar som oxå hade kommit lite tidigt) fick vänta på våran ledare. Hon kom efter en stund. Vi gick till klätterverket. Vi åt våran matsäck utanför. Sen fick vi vänta på att våra instruktörer skulle komma. Så kom dom. Äntligen. Och vi hade så roligt. Jag älskar verkligen att klättra!!!! Sen när jag kom hem lade jag mig bara på soffan och vilade för två anledeningar. 1. Jag var trött ^^ 2. Jag skulle spela 11-mannamatch senare på kvällen. Jag åt middag och sen skulle vi till matchen. Jag orkar inte berätta allt som hände men jag träffade mina helt underbara fotbollskompisar och vi spelade helt fantastiskt!!! Vi vann med 3-1. Sen gick jag och lade mig typ på en gång.

Torsdag:

Vi slutade 15.15 och då gick jag direkt till min flöjt. Jag satte mig utanför och vänta som vanligt. Under tiden åt jag min middag (ni fattar sen varför) , övade på min läxa och läste min bok, Twilight... Dom är såååå bra!!!! Men tillbax. Sen hade jag min lektion + ensamble. Efter packade jag snabbt ihop min flöjt, tog min väska och sprang till toan. Jag skulle byta om till fotbollskläder för jag hade träning. Det var därför jag skulle äta middag tidigt för tränignen började 18 min jag hann inte komma hem i mellan. Sen, när jag var klar, kom min mamma och hämtade mig (hon är tränare) och hon körde till träningen. Sen hade jag träning till  19.15 . Kom hem och duscha och sen typ direkt i säng.

Fredag:

Jag hade repetitioner typ hela dan för att vi (min skola ((jag går i musikklass)) ) ska spela in en julskiva. Så just nu håller vi på att sjunga en massa luciasånger. Sen när jag slutat skolan gick jag till min kompis för jag skulle låna Twilight 4. Vi letade igenom hela hennes hus men vi hittade den inte. Efter en stund sa hon att vi för säkerhetens skull skulle titta i hennes klädlådor och i hennes tröjlåda låg den. Det var lite konstigt men vi hittade den. Sen skulle jag gå till syrrans öppna hus men det var typ bara att vi skulle titta på en massa bilder.

Lördag (idag):

Jag gick upp tidigt. Åt frukost och klädde på mig fotbollskläderna. Vi hade cup. Åkte till samlingen som var 07.30. Träffade alla och fick 2 till i våran bil. Sen åkte vi. När vi kom fram började vi värma upp. Efter en stund kom min klasskompis som spelar i Boo. Vi gjorde våran ramsa "Järlas tjejer" osv. Sen började vi spela våran första match i gruppspelet. Den vann vi med 1-0. Nästa vann vi oxå med 1-0. Sista matchen förlorde vi med 1-0 så vi kom 2:a i våran grupp. Då kom vi till kvartsfinal som vi vann med 1-0 som vi gjorde i sista sekunden. I semin blev det 0-0. Förlängning. 0-0. Staffar. Jag (jag står i mål) räddade alla förutom en och vi satte en så det höll på länge och väl tills vi satte den och jag räddade och vi vann. Jag var sååå glad!!! Vi var i final!!! Men finalen förlorade vi med 2-0. Vi fick silver!!!! Sen var det prisutdelning. Vi fick våra silver medljer och silverpokalen. Sen var det turneringens bästa spelare från vårat lag och det var...   JAG!!!! Jag blev jätteglad! Hemma duschade jag och sen gick jag in på datan.

Det här är min vecka. Imorgon ska jag hem till en kompis och 2 andra med. Vi ska gå på bio. Längtar...

Puzz M

TUVA!!!!!!

Hejsan svejsan!!

Idag var jag hemma hos min bästis Tuva. Det första vi gjorde var att blogga. Hon lärde mig en massa (eftersom jag är ganska ny på att blogga=) ) om att lägga upp nya designer och sånt. Så snart kommer det en ny design!! Sen pratade och tittade vi om/på en massa gammla saker som vi gjorde i ettan, tvåan och trean när vi gick i samma klass. Det var jättekul att tänka på gammla minnen... Sen gick jag och min familj till min mormor och morfar och åt påsklunch. Det var jättegott!! Det var många där: min farmor, morbror och hans familj med min lillekusin, mormor, morfar och så vi (jag, mamma, pappa och lillsyrran). I morgon börjar skolan. Det är roligt.

Puzz M 




Hemma

Tjaba tjena allihopa!!!

Nu har jag kommit hem från landet. Vi åkte direkt efter frukost. Och det första jag gjorde var att gå in i duschen. Det var så härligt att duscha. Sen åt vi (min familj) lunch. Det var bara en äggmacka. Efter det satte jag mig framför datan. Just nu är syrrans kompis här. Dom spelar Wii. Har inget annat att skriva. Vi ses.

Puzz M 


GLAD PÅSK!!

Hej!!

Idag är det PÅSKAFTON!!!!!
Jag vaknade kl. 09.00. Jag gick upp och åt frukost. Sen satt jag bara i soffan och väntade på att mamma och pappa skulle duka av bordet så dom kunde gömma våra påskägg. Det var en låååång väntan...   Till slut var dom klara. Jag och lillsyrran fick gå in i vårat sovrum (vi delar här på landet). Där fick vi vänta, igen. Efter en stund ropade mamma att dom var klara. Äntligen!!!!! Det tog inte så lång tid innan vi hittade äggen. Mitt var innuti ett gammalt dockskåp av plast som man kan öppna och stänga. Syrrans låg i ett skrin. Det var så gott och äta godis...  Sen var jag med min kompis. Efter lunchen gick vi ner till ängen vid vattnet. Vi orkade inte vara där länge för att det vaar sååå varmt. Solen gassade. Idag var det varmare än igår. Runt 18 grader. Sen kom många av min kompis kusiner för dom skulle fira hennes lillasyster som fyller 5 på tisdag. Sen åkte pappa och handlade + att han skulle köpa pizza som vi skulle äta till middag. Men pappa ringde och sa att pizzerian hade stängt. Pappa köpte istället rostas (en sorts kött) och potatiskroketter. Det var jättegott. Sen satt jag och syrran i soffan, tittade på Wild Kids och åt godis. Just nu tittar jag på Robinson. Ett överlevnads program. Det är bra och spännande. Men nu måste jag gå. Bye.

Puzz M


Landet

Hej!!

Just nu är jag på mitt landställe. Vi ska vara här till på söndag. Solen lyser och det är jättevarmt. Typ 15 grader!!! Det är helt fantastiskt. Gräset är grönt, vattnet blått (hihi) och fåglarna kvittrar. Det är så härligt. Min katt, Grållis, är här för tredje gången. Hon älskar verkligen att vara här. Hon far runt som ett yrväder. Vi bor väldigt nära vattnet men det är för kalt för att bada. Det är lite tråkigt :( Men min kompis (som också har ett landställe här) är här och vi har haft jättekul idag. Hennes småsyskon är lite jobbiga men det får vi stå ut med. Vi ska alldeles strax äta. Det blir pasta carbonara. Det tycker jag är gott. Mums! Imorgon är det påskafton!! Jag längtar efter att få leta efter mitt påskägg. Jag har godisförbud men jag kommer att få godis ändå!! Vi ses!!

Puzz M

MIRANDANALLAR!!!

Hej igen!!

Gud vad jag ♥ Mirandanallar!!! Dom är sååååå söta. Jag skulle vilja ha alla olika sorters mirandanallar men det skulle jag aldrig få plats med. Här ska ni få se lite bilder på några.















Hoppas ni gillade dom!!!

Puzz M


Trött...

Tjenare!!

Ni ska bara veta vad trött jag är!!!
Jag har typ vaknat hela tiden under natten. Min katt klöste på min säng, som hon ofta gör, och det regna var bara några av dom orsaker som gjorde att jag inte kunde sova. Idag kommer jag för det mesta bara blogga :) , titta på TV och läsa. Kanske jag spelar lite Wii, vi får se. 

Puzz M 

PÅSKLOV!!!!

Hej alla bloggare!!

Den här veckan r det påsklov!!

Igår var jag med min bästa kompis. Vi gjorde en massa saker. Men mest av allt så skrattade vi!!! Om ni vill kan ni kolla in hennes blogg på www.kanintjejen.blogg.se !!

Idag var jag med mina andra två bästa kompisar. Först var vi hemma hos en av dom och där målade vi ägg. Lite senare kom min pappa och hämtade oss, sen åkte vi till Eriksdalsbadet. Dom gillade mest att åka den vita rutschbanan, så det var den vi mest åkte i. Sen när jag kom hem,  kom min morbror och hans familj på middag. Vi åt Kyckling Wok min Coscos och Quinoa. Till efterrätt fick vi 4 olika smaker på glass som pappa gjort med våran glassmaskin. Smakerna var: Choklad, Kanel och Äpple, Aprikos och Vanilj. Mmmm........

Puzzar M


Hej!

Jag heter Malin och jag har precis startat den här bloggen. Jag hoppas att ni läsare kommer att gilla den!

Puzzar Malin

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0